Om Ackes

Möjligheten att förvärva Ackes blev plötsligt verklighet!

Sommaren 2016 lämnade Mats & Maria över nyckeln till oss, fyra glada rookies (inom branschen) med olika bakgrund och erfarenheter – två Göteborgare och två lokala förmågor. Vi fick chansen att omvandla Ackes som funnits ända sedan 1969 till en självklar mötesplats för såväl Fjällbackabor som sommargäster, hundar och ungar! En utmaning som inte varit helt lätt, men vi är stolta att säga att det blivit precis som vi hoppades. Att personalen återvänder år efter år är ett fint bevis på det. Så vad är nyckeln till framgången? Att ingenting är omöjligt, säger vi. Vi finns här för alla gäster och älskar att tänka nytt!

Med bästa spanläget i hjärtat av Fjällbacka har man som gäst alltid koll på vad som händer på byn, med havet som bakgrund, Vi är en familjerestaurang med högt i tak, där alla är välkomna. Under sommaren är det fullt med folk på uteserveringen och stämningen vibrerar.

Köket levererar en perfekt variation av smaker som uppdateras varje säsong. Med storsäljare som fish’n’chips, fish taco och saftiga högsrevsburgare gjorda på kött från gården bredvid är det inte konstigt att det är stekhett i köket hela sommaren.

Hos oss på Ackes finns det något för alla smaker, gammal som ung, människa som hund. I vårt glasscafé hittar du, förutom ett stort utbud av kvalitetsglass, bl.a. vår American milkshake som vi är kända för (det är ingen överdrift, vi lovar!) Dessutom finns en massa gott som fräscha sallader, juicer och annat smarrigt här.

Sväng förbi oss och du får garanterat en härlig upplevelse, kanske är det livemusik, kanske stöter du på nya eller gamla bekanta. Om du inte är hungrig kan du alltid svalka dig med något gott från baren. Självklart har vi fullständiga rättigheter! Möjligheterna är oändliga och vi vill tro att vi kan fylla precis det behov du har just idag. Kom som du är och lämna med lite mer energi. Härlig stämning är nämligen något vi kan lova!